Ακουστικά Bose SoundSport για Android συσκευές

ακουστικα bose
Κατασκευαστής: BOSE
Κωδικός Προϊόντος: Bose SoundSport for Android devices
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες
135,00€
Ποσότητα: Καλαθι

Bose SoundSport in-ear headphones για επιλεγμένες Samsung και Android devices

 

Κινηθείτε με ήχο γεμάτο ενέργεια

Δώστε ενέργεια στη προπόνηση σας με πλήρη, ισορροπημένο ήχο που τα συμβατικά ακουστικά για αθλητές δεν μπορούν να συναγωνιστούν. Τα ακουστικά SoundSport  είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και παραμένουν άνετα και σταθερά τοποθετημένα στη θέση τους κατά τη διάρκεια έντονων ασκήσεων. Το μοντέλο που έχετε επιλέξει είναι κατάλληλο για το iPhone σας και είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, με ασορτί θήκη μεταφοράς. Αν η μουσική σας ανεβάζει, κινηθείτε με ήχο γεμάτο ενέργεια από την Bose.

 

  • Απολαύστε τη μουσική σας με βαθύ, καθαρό ήχο
  • Ανθεκτικά στον ιδρώτα και τις καιρικές συνθήκες με τη χρήση υδρόφοβου ακουστικού υλικού για προπονήσεις σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους
  • Κάψες StayHear που παραμένουν στη θέση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων
  • Ελαφριά, ανθεκτική θήκη μεταφοράς που προστατεύει τα ακουστικά, καθώς μεταφέρει ακόμα κλειδιά και μετρητά κατά την προπόνηση
  • Απαντήστε σε κλήσεις με το μικρόφωνο/τηλεχειριστήριο inline, κατάλληλο για το iPhone σας

 

soundsport_ie_apple_overview_engineered_to_go_wherever_life_takes_you_tcm6-104810

Σοβαρή προπόνηση.

Σοβαρά ακουστικά. Ένα ακόμα χιλιόμετρο. Μια ακόμα επανάληψη. Όταν πιέζετε τα όριά σας, το κίνητρο είναι απαραίτητο. Η τεχνολογία ακουστικών TriPort παράγει ήχο με ευρύ φάσμα, που περιλαμβάνει φυσικά χαμηλά με βάθος που δίνουν στη μουσική σας και τη προπόνησή σας το παλμό. Και ο σχεδιασμός In-Ear σας δίνει την ελευθερία που χρειάζεστε χωρίς περιορισμούς, μια ελευθερία αναγκαία ειδικά όταν τρέχετε σε εξωτερικούς χώρους.

 

soundsport_ie_apple_overview_pick_your_colour_tcm6-104814

Σταθερότητα και Αντοχή

Οι κάψες StayHear εφαρμόζουν άνετα και σταθερά στα αυτιά σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Τα στοιχεία των ηχείων καλύπτονται με υδρόφοβο ύφασμα που κρατά έξω την υγρασία, αλλά αφήνει τον ήχο να περνά. Τα καλώδια και οι συνδέσεις είναι βελτιωμένα για να αντέχουν.

 

Χαρακτηριστικά

 

soundsport_ie_overview_mic_and_remote_tcm6-104813

Ευκολία ενός κουμπιού για μουσική και κλήσεις

Αυτά τα ακουστικά SoundSport είναι σχεδιασμένα για επιλεγμένες συσκευές iPhone, iPod και iPad. Έχουν 3-κουμπιών χειριστήριο inline που σας επιτρέπει να αλλάζετε ανάμεσα σε κλήσεις και μουσική με μεγάλη ευκολία και να χειρίζεστε τη μουσική σας επίσης. Αλλάξτε τραγούδι με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται να ακουμπήστε τη συσκευή σας- σημαντική ευκολία όταν τρέχετε.

 

soundsport_ie_overview_lightweight_durable_case_tcm6-104812

Ελαφριά, ανθεκτική θήκη

Παίρνετε επίσης μια θήκη που ταιριάζει με το χρώμα των ακουστικών σας. Είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει και να αποθηκεύει τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και παίρνει ακόμα τα κλειδιά και τα μετρητά σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Με τον εξωτερικό γάντζο μπορείτε να την κρεμάτε όπου σας διευκολύνει για την άσκησή σας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Case Height: 8.40 cm, Width: 8.40 cm, Depth: 2.80 cm
Clothing clip Height: 1.90 cm, Width: 0.30 cm, Depth: 1.80 cm
SoundSport headphones (including cable and StayHear tips) Height: 106.70 cm, Weight: 18.00 g
StayHear+ tips Height: 2.50 cm, Width: 1.90 cm, Depth: 1.00 cm
Συμβατό με Samsung και Android devices
Χρώμα Μαύρο
 

* Για να απεγγραφείτε από το newsletter, εισάγετε πάλι το email σας.